De hoofdprijs is een gloednieuwe piano met dezelfde afmetingen en prijs als een gloednieuwe vleugel met een extra $ 10.000 aan upgrades, en is meer dan $ 100.000 waard!

Hoe kom je in aanmerking voor een Grand Piano badge? De beste manier om in aanmerking te komen is om een nieuwe vleugel te kopen, van elke fabrikant, tegen onze verkoopprijs of hoger. En de prijs die u betaalt, plus verzendkosten, worden toegevoegd aan het totaal van de vleugel, samen met de upgrades en extra's die u hebt gekozen. Naast de nieuwe functies en upgrades, bieden we ook een verscheidenheid aan kortingen, evenals een uitgebreide garantie dat u de piano krijgt waarvoor u hebt betaald!

Kan ik twee keer een vleugelbadge van hetzelfde bedrijf krijgen? Niet echt. De enige manier om twee vleugelpiano's van dezelfde fabrikant te krijgen is om eerst de vleugel te kopen, dan is de piano-apparatuur kit (dat wil zeggen apparatuur die uw vleugel zal upgraden naar zijn volledige potentieel).

We streven ernaar om de meest up-to-date beoordelingen te bieden aan onze lezers op piano, en ik wil deze tijd nemen om met u te praten over wat we nu doen om piano te verbeteren.

We weten dat we meer mensen aan boord moeten krijgen, en we hebben de afgelopen jaren grote inspanningen geleverd om onze dekking uit te breiden op nieuwe, interessante manieren, zoals het aanbieden van exclusieve audio, video, foto's en meer. Onze dekking is zeer divers. Het is niet alleen een verzameling van high-end spelers, maar ook van nieuwe muzikanten (en leraren) elke dag die zal maken om deze blog van over de hele wereld. Voor elke recensent betekent dit dat we ze leren kennen, en we werken aan relaties met muzikanten en muziekdocenten. Daarnaast hebben we stappen ondernomen om een grotere diversiteit in onze schrijvers te creëren.

Dankzij ons testlaboratorium hebben we u tijdig een breed scala aan producten kunnen aanbieden. Dit omvat vleugelpiano's en kits, evenals onze eigen productlijnen voor pianopartijen, pianoaccessoires en gespecialiseerde producten. Naast het testlab en de fotostudio kunnen we ook professionele pianoreparaties aanbieden vanuit onze eigen vestigingen in Amsterdam en Utrecht. Ik ben ook een ervaren ontwerper en muzikant, die al meer dan 20 jaar veel op en af heeft gespeeld en momenteel in de laatste fase van mijn professionele carrière als pianist en muzikant zit, evenals de oprichter van mijn eigen privépianobedrijf.

Mijn blog is hier om u alles wat je moet weten over vleugelpiano's, piano accessoires en piano-onderdelen. We hebben ook samen onze eigen blog, waarvan ik hoop dat zal een geweldige bron voor de nieuwsgierige en de nieuwsgierige-over-piano-onderdelen.

Te vaak mensen vinden zichzelf gefrustreerd door het feit dat de piano die ze hebben gewacht zo lang op lijkt niet te komen op de markt, en dat er geen duidelijke indicatie van wanneer een nieuw product zal komen. Daar willen we verandering in brengen! Het doel van deze blog is om uit te leggen hoe vleugel echt werkt, en om u een duidelijk idee te geven van wanneer we verwachten een nieuwe vleugel te zien op de verkoop. De reden dat je dit leest is om een goed idee te krijgen van het assortiment van producten die beschikbaar zijn voor de vleugel. Deze blog zal ook een middel zijn om nieuwe productontwikkelingen te delen, of die in ontwikkeling zijn. We willen ook van u horen! Als je enthousiast bent over een product, stuur ons dan je gedachten door een e-mail te sturen: [email protected], tweeten met #vleugeltestnl en het delen van ons Instagram-account.

Dus besloten we om de vleugel van dichtbij te bekijken. Hier zijn een aantal snelle, snelle tips voor het kiezen van uw beste vleugel.

• Hoe klinkt het pianogeluid?

Geluid is de naam van het spel, en er zijn geen uitzonderingen. Het geluid van een vleugel hangt af van zijn grootte. Hoe groter de vleugel, hoe meer bas. Hoe groter de bas, hoe meer de piano zal leuk zijn om te spelen, en het zal meer voelen als een concert groots dan een standaard grand. Bas is ook belangrijk voor uw plezier van de piano. Kleinere vleugelpiano's hebben de neiging om een meer gedempt geluid te hebben dan grotere, dus je moet een duizend kiezen die bij je past.

De lagere bas vleugelpiano's hebben een hogere toon dan de bovenste bas vleugelpiano's, en dus hebben ze de neiging om de beste piano's voor een piano-speler die gewend is aan het geluid van grotere vleugelpiano's.