In 2010 werd ik geïnterviewd door Dutch Radio over mijn piano. Ik ben geen pianist, ik ben een student die piano speelt. Mijn ouders hebben me altijd aangemoedigd om te leren. In 2011 ben ik lid geworden van de Nederlandse Muziekvereniging. Na het interview ging ik naar mijn plaatselijke muziekwinkel. Ik kocht een goedkope $ 3 piano met 3 toetsen en 2 hamers. Het was er slecht aan toe. De hamers waren saai en de sleutels waren niet zo goed als ze zouden moeten zijn.

Ik probeerde het te repareren. Ik had nog nooit zo'n piano gezien. Ik heb nieuwe sleutels gekocht. Ik heb een gloednieuwe piano gekocht. Het was een ramp. Ik kocht een nieuwe piano op een zeer mooie locatie. De eigenaar was een uitstekend persoon. De piano was een succes. Ik had een goede ervaring met die piano. Helaas, na die ervaring kocht ik mijn tweede piano, een mooie.

Mijn motto is - leren door te spelen! In de afgelopen jaren heb ik de piano van een hobby naar mijn full-time baan en ik denk dat ik alles wat ik kon uit het instrument. Ik hou ervan en ik hou ervan om mijn passie en passie voor het instrument met iedereen te delen.

Het kostte me meer dan 4 jaar om een full-time pianist en ik ben zo blij dat ik eindelijk de kans. Ik ben in mijn tweede jaar piano spelen full-time, dus dat betekent dat ik ongeveer 4 jaar om piano te leren full-time voordat ik met pensioen.

Dit is wat je over mij moet weten.

Ik ben 27 jaar oud en ik hou van muziek. Ik heb altijd van muziek gehouden. Sinds mijn 13e speel ik piano en op de middelbare school ben ik in de muziektheorie en compositie terechtgekomen. Van daaruit volgde ik pianolessen en begon ik het instrument te bespelen met mijn beste vriend op dat moment. Ik leerde de piano door het oor. Ik begon te spelen in mijn kamer in ons huis.

Ik ben geboren in Duitsland, ben opgegroeid in Nederland en woon en werk nu in België. Ik ben een fervent toetsenist en componist en een leraar in pianocompositie.

Ik heb ook talrijke artikelen gepubliceerd in verschillende tijdschriften. Ik speel piano, ik ben de redacteur van deze blog, ik ben een auteur, een instructeur, en een pianist. Ik werk hard om mijn werk met de wereld te delen. Het doel van mijn blog is om het leren van muziek gemakkelijker te maken door het hier te publiceren. Ik ben altijd al een fan van pianisten en ik geniet van het lezen over hun gedachten en meningen, evenals het spelen van hen. Ik oefen al meer dan 30 jaar piano. Ik heb gespeeld in een aantal live bands en concerten. Ik heb veel workshops en seminars gedaan. Ik ben zelf ook een zeer actieve pianist, net als veel reizen.

Toen ik deze blog in 2013 begon ben ik begonnen als hobby. Sindsdien ben ik uitgegroeid tot een full-time blogger met het oog op het bevorderen van de piano als de kunst van het mogelijke. Mijn doel is om u te voorzien van de meest nauwkeurige, interessante en diepgaande informatie over 's werelds meest populaire instrument. Ik heb geprobeerd om het zo onbevooroordeeld mogelijk te houden, waardoor ik me de grootste piano-expert ter wereld voel.

Dus waar u meer te weten komen over de Vleugel? Als je pianoleraar of pianist bent, kun je lezen over een geweldig boek over dit instrument. Hoe zit het met de pianowereld? Nou, de piano is een ongelooflijk instrument en in zijn vele stijlen, het heeft een enorme en diverse waaier van spelers. Er is de beginner, professionele en deskundige speler. Als je geïnteresseerd bent in het leren van piano voor de eerste keer of je bent een piano pro, bekijk de video hierboven, het geeft je een geweldig inzicht in wat het betekent om een professionele pianist.